Шампиньондар қосылған лазанья
Қосылды: 10.09.2024 1
1
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер шампиньондар - 1,5 кг. пияз - 6 дана. сарымсақ - 1 бас қаймақ - 200 г. май - 2 ас қасық. л ірімшік - 100 г. ұнтақталған қара бұрыш тұзы
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды кесіңіз, майдалап туралған пиязбен, майдалап туралған сарымсақ басымен, тұз бен бұрышпен сөндіріңіз. Бұқтырудың соңында 200 грамм қаймақ пен бірнеше ас қасық сары май қосыңыз. Сөндірілген пеште тағы 10 минут қайнатыңыз. Қамыр: ұнды шайқалған жұмыртқа, бір бөтелке сыра және тұзбен араластырыңыз. Қамыр икемді болатындай етіп ұнды жеткілікті мөлшерде алыңыз. 6 өте жұқа шелпектерді жайыңыз, олардың төртеуі кезекпен қайнаған суға жарты минутқа қойылады, лазаньяның үстіңгі және астыңғы шелпектері пісірілмей қалуы керек. Тіктөртбұрыштар жасау үшін барлық торттарды шеттерінен сәл қиып алыңыз. Бірінші төменгі шелпекті пісірме табаққа салыңыз да, толтырғыштың 1/6 бөлігін бетіне жайыңыз. Осыдан кейін, толтырғыштың үстіне торт тортын салыңыз, оны толтырғышпен жайыңыз және соңына дейін осылай ауыстырыңыз. Лазаньяның үстіне қаймақ құйып, үгітілген ірімшік себіңіз. Ыстық пешке 20-30 минутқа қойыңыз. шампиньондар - 1,5 кг. пияз - 6 дана. сарымсақ - 1 бас қаймақ - 200 г. май - 2 ас қасық. л ірімшік - 100 г. ұнтақталған қара бұрыш Тұз Қамыр: ұн - 5-6 кесе жұмыртқа - 2 дана. сыра - 0,5 литр
Пікірлер өшірулі
melonMusic30.11.2024
Норм лазанья. Взаимная подписка)