Қаймақ тұздығындағы шампьнондар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер шампиньондар - 500 г. қаймақ - 150-200 г. лимон қышқылы - 5 г. су - 1 литр ұн - 2 ас қасық. л. сары май тұзы
Сипаттамасы Жаңа шампиньондарды шайыңыз, тазалаңыз. Саңырауқұлақтар түсін жоғалтпауы үшін бір литр суға бес грамм лимон қышқылын қосып, тұзды қайнаған суға салыңыз. 5-6 минут қайнатыңыз, содан кейін дуршлагқа тастаңыз. Салқындауға қалдырыңыз, ұсақтаңыз, қаймақ тұздығын құйыңыз және 2-3 минут қайнатыңыз. Қаймақ тұздығы: сары майға 2 ас қасық бидай ұнын қуырыңыз. 150 грамм қаймақ қосыңыз. шампиньондар - 500 г. қаймақ - 150-200 г. лимон қышқылы - 5 г. су - 1 литр ұн - 2 ас қасық. л. сары май тұзы