Запорожье қырыққабаты.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қышқыл қырыққабатты (150 г) маймен (1/2 ас қасық қасық) қайнатыңыз. Сәбіз(20 г), ақжелкен(10 г), ақжелкен(10 г), балдыркөк(10 г) және пияз(1/4 пияз) сабандарын қуырыңыз. Шпик (шошқа майы) - 10 грамм ет тартқыштан өткізіп, пияз, тары (1/2 ас қасық), ақжелкен (5 г) қосып ұсақтаңыз. Картоп текшелерін (25 г) сорпаға салыңыз, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қырыққабат, тары қосылған пияз, дәмдеуіштер мен дәмдеуіштер қосылып, 5-10 минут қайнатылады. Пісірілген шошқа еті, қаймақ (1 ас қасық) дайын тағамға салынады. қасық) және шөптерге себіңіз. Пісірілген кептірілген саңырауқұлақтарды (15 г) қосуға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Запорожье қырыққабаты. пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz