Запорожье қырыққабаты.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қышқыл қырыққабатты (150 г) маймен (1/2 ас қасық қасық) қайнатыңыз. Сәбіз(20 г), ақжелкен(10 г), ақжелкен(10 г), балдыркөк(10 г) және пияз(1/4 пияз) сабандарын қуырыңыз. Шпик (шошқа майы) - 10 грамм ет тартқыштан өткізіп, пияз, тары (1/2 ас қасық), ақжелкен (5 г) қосып ұсақтаңыз. Картоп текшелерін (25 г) сорпаға салыңыз, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қырыққабат, тары қосылған пияз, дәмдеуіштер мен дәмдеуіштер қосылып, 5-10 минут қайнатылады. Пісірілген шошқа еті, қаймақ (1 ас қасық) дайын тағамға салынады. қасық) және шөптерге себіңіз. Пісірілген кептірілген саңырауқұлақтарды (15 г) қосуға болады.