Алма қосылған ауылдық борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 400 г қой еті, 1 қызылша, 400 г жаңа қырыққабат, 5 картоп, 100 г бұршақ, 2 алма, 1 сәбіз, 1 ақжелкен тамыры, 1 бас пияз, 40 г еріген шошқа майы, 40 г бекон, 2 ас қасық томат пюресі, дәміне қарай дәмдеуіштер, 2 стакан қызылша квасы, 100 г қаймақ. Қызылшаны жолақтарға кесіп, қызанақ пюресі мен қызылша квасымен қайнатыңыз. Қайнаған ет сорпасына қырыққабатты, туралған картопты салып, жартылай дайын болғанға дейін пісіріңіз. Содан кейін бұқтырылған қызылшаны, тұздалған тамыр мен пиязды, дайын бұршақты қосып, 15 - 20 минут қайнатыңыз. Туралған алма, хош иісті бұрыш, лавр жапырағын қосып, ұсақталған беконмен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде борщты қаймақпен дәмдеңіз.