Ет тұшпарасы бар борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 100 г, қызылша - 200 г, орама - 20 г, сүт - 25 г, жұмыртқа - 1/3 дана., қызылша квасы - 100 г, шөптер, тұз. Қызылшаны ұсақтап тураңыз, қызылша квасын, сорпаны, тұзды құйыңыз, қайнатыңыз, електен ағызыңыз, қызылшаны жақсылап сығыңыз. Сорпаны қызылшаның қайнатпасымен бірге қайнатыңыз. Тұшпара үшін дайындалған етті туралған мясо өткізіп, сүтке малынған және сығылған бөлке, тұз қосып, қайтадан ет тартқыштан өткізіп, шикі жұмыртқамен дәмдеңіз. Дайындалған массадан кішкене шарлар жасап, оларды дайын болғанға дейін тұзды суға қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде борщқа ет тұшпарасы мен шөптерді салыңыз.