Тұздалған алма қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйектер - 100 г, ашытылған алма - 40 г, қызылша - 80 г, картоп - 100 г, қырыққабат - 100 г, пияз - 20 г, қаймақ - 20 г, еріген сары май - 10 г, сірке суы 3% - 5 г, ұн - 5 г, шөптер, тұз. Жолақтарға кесілген қызылшаны еріген сары май, сорпа, сірке суы мен тұз қосып, жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Сүзілген сүйек сорпасына тілімдерге кесілген картопты салып, қайнатыңыз, жолақтарға кесілген ашытылған алма, қырыққабат, қызылша, пиязбен қуырылған ұн, тұз қосып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. Борщ қосылған табаққа қызмет еткен кезде қаймақ салып, шөптерге себіңіз.