Етті жартылай сұйық солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті - 40 г, шұжық - 15 г, бүйрек - 10 г, шошқа майы - 10 г, ашытылған қырыққабат - 20 г, томат пюресі - 10 г, пияз - 15 г, сәбіз - 10 г, ақжелкен тамыры - 5 г, рутабага - 10 г, ұн - 5 г, шөптер, ұнтақталған қара бұрыш, тұз. Ашытылған қырыққабатты томат пюресі мен сорпамен бұқтырыңыз, қуырылған, майдалап туралған пиязды, сәбізді, рутабаганы, ақжелкен тамырын және шошқа майына қуырылған тілімдерді, шұжықтар мен бүйректерді қосыңыз. Барлығын қайнатыңыз, қуырылған бидай ұны, тұз, ұнтақталған қара бұрыш қосып дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған ақжелкенге себіңіз.