Консервіленген тунец қосылған солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Консервіленген тунец - 80 г (банканың 1/3 бөлігі), тұздалған қияр - 25 г, томат пастасы - 10 г, пияз - 60 г, жасыл бұршақ - 10 г, ақжелкен тамыры - 10 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз. Пиязды, ақжелкен тамырын суға қайнатыңыз. Тұздалған қиярды текшелерге кесілген қайнаған сорпаға салып, қайнатыңыз, томат пастасы, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, жасыл бұршақ, балық консервілерімен қуырылған туралған пиязды қосып, 5-10 минут пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде ходжеподжды майдалап туралған аскөкпен себіңіз.