Украиндық солянка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қайнатылған немесе қуырылған бұзау бүйрегі, қуырылған ет, қайнатылған шошқа еті - 150 г, шошқа майы - 35 г, пияз - 60 г, сарымсақ - 5 г, томат пастасы - 40 г, тұздалған қияр - 50 г, каперс - 10 г, лимон - 1/10 дана., қаймақ - 20 г, ұнтақталған қызыл бұрыш, шөптер, тұз. Пиязды ұсақтап турап, туралған шошқа майымен қуырыңыз. Сарымсақты ұсақ үккіштен өткізіңіз. Қайнатылған немесе қуырылған бұзау етінің бүйрегін, қуырылған етті, қайнатылған шошқа етін жіңішке тілімдерге бөліп, томат пастасын, ұнтақталған қызыл бұрышты, қабығы мен тұқымын, туралған маринадталған қиярды, шошқа майымен қуырылған пиязды, сарымсақты қосып, бірнеше минут қайнатыңыз. . Содан кейін кішкене сорпаны құйып, 5 минут қайнатыңыз. Дәміне қарай тұз. Дайын солянкаға каперс, 2-3 тілім лимон, майдалап туралған жасыл ақжелкен немесе аскөк салыңыз. Қаймаққа бөлек қызмет етіңіз.