Грузин тіліндегі солянка - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті (Филе) - 150 г, еріген сары май - 20 г, пияз - 50 г, тұздалған қияр - 40 г, томат пюресі - 25 г, "Оңтүстік" соусы* - 10 г, шарап сірке суы - 5 г, каперс - 10 г, сарымсақ - 3 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз, шөптер. Сиыр етін ұсақтап турап, тұз, бұрыш себіңіз, пиязбен бірге қуырыңыз, томат пюресі, ұн қосыңыз, бәрін бірге құтқарыңыз, сорпамен жартылай сұйық күйге дейін сұйылтыңыз, сарымсақ, шарап сірке суы, "Оңтүстік" тұздығымен дәмдеңіз, қақпақтарды салыңыз. , ұнтақталған қара бұрыш және жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында солянканы шөптермен себіңіз.