Томат тұздығы (Суық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпа - 200 г, томат пюресі - 100 г, пияз - 50 г, өсімдік майы - 50 г, сарымсақ - 3 тілім, ұн - 20 г, тұз, ұнтақталған қара бұрыш және қант - дәміне қарай Пиязды ұсақтап турайды, қуырады. өсімдік майы, қуырудың соңында томат пюресі қосылады және май боялғанша қуырылады, содан кейін ұн қосылады, араластырылады және 5-7 минут қыздырылады. Қуырылған тағамдарға сорпа, тұз, қант қосылады. Тұздық 10-15 минут қайнатылады, бұрыш, майдалап туралған сарымсақпен дәмделеді және салқындатылады.