Пияз мен ақ тамырдан жасалған маринад
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 кесе балық сорпасы үшін: пияз - 50 г, ақжелкен, балдыркөк (Тамыр) - 70 г, өсімдік майы - 70 г, 6% сірке суы - 100 г, бұрыш, лавр жапырағы, дәміне қарай тұз және қант Жарты сақинаға туралған пияз және майдалап туралған тамырлар өсімдік майына қуырылады, сорпа, сірке суын, бұрыш бұршағын қосып, пияз бен тамыр жұмсақ болғанша бұқтырады. Бұқтырудың соңында лавр жапырағы қосылып, тұздық дәміне қарай тұз бен қантпен жеткізіледі.