Аскөк қосылған кішкене шарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тартылған ет үшін: сиыр еті-700 г, ақ нан-125 г, 2 жұмыртқа, пияз - 1 бас, ет сорпасы немесе су - 2 ас қасық, жасыл ақжелкен, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Тұздық үшін: пияз - 1 бас, тамыр (сәбіз, майшабақ, ақжелкен, ақжелкен) - 200 г, дәміне қарай бұрыш бұршағы, 2 бұршақ хош иісті бұрыш, 1 лавр жапырағы, қызанақ - 750 г, дәміне қарай лимон, аскөк-150 г, ет сорпасы немесе су - 1 кесе. Қуыруға арналған: өсімдік майы-200 мл, ұн мен нан үгіндісі - 150 г. Эстрагонды аскөкпен алмастыра отырып, эстрагон шарлары сияқты дайындалады.