Нан мен ірімшік қосылған пияз сорпасы (Француз тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, пияз - 300 г, үгітілген ірімшік - 100 г, сары май - 80 г, ет сорпасы немесе су - 2 л, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Пиязды сақиналарға кесіңіз, сары майға аздап қуырыңыз, қара бұрыш себіңіз, кастрюльге салыңыз, ет сорпасын немесе суды құйыңыз, қайнатыңыз, тұз қосыңыз және 15 минут пісіріңіз. Нан кесектерін екі жағынан майға қуырып, үгітілген ірімшік себіңіз, кастрюльге салыңыз, дайындалған пияз сорпасын құйыңыз да, баяу отта немесе пеште 8-10 минутқа қойыңыз.