Ірімшік, сүт және бұрыш қосылған нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (Швейцария тағамдары) Бидай наны - 200 г, сары май - 80 г, үгітілген ірімшік - 150 г, кілегей қосылған сүт қоспасы - 0,5 л, ет сорпасы - 2 л, ақжелкен - 10 г, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Нанды текшелерге бөліп, сары майға аздап қуырып, ет сорпасына салыңыз. Сорпаны баяу отта 10 минут қайнатыңыз, содан кейін сүт пен кілегей қосып, қайтадан қайнатыңыз. Пісіруді тоқтатып, сорпаны араластыра отырып, оған ірімшік, тұз және бұрыш қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде сорпаны майдалап туралған ақжелкенге себіңіз.