Нан мен мяса жасалған котлеттер қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы (Эстон тағамдары) Бидай наны (Ескірген) - 200 г, ет целлюлозасы - 500 г, жұмыртқа - 3 дана., дәміне қарай тұз бен бұрыш, сорпа - 1,5-2 л. Дайындалған ет пен бұрын суық суға малынған нанды ет тартқыштан өткізіп, тұз, жұмыртқа, бұрыш қосыңыз. Алынған массаны жақсылап араластырыңыз, одан шарлар (фрикаделькалар) жасаңыз, оларды дайын қайнаған сорпаға батырыңыз және 8-10 минут қайнатыңыз. Фрикаделькаларды алыңыз, 5-6 данадан табақтарға салыңыз. және технологиялық сорпаны құйыңыз.