Венециандық стильдегі тұшпара (Итальяндық тағамдар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ бидай наны - 200 г, ет - 300 г, ірімшік - 50 г, жұмыртқа - 1 дана., пияз - 50 г, қаймақ - 75 г, крах- мал - 10 г, тұз, бұрыш. Нанды суға батырыңыз, жұмсарғаннан кейін сығыңыз. Етті ет тартқыштан өткізіп, дайындалған нан, үгітілген ірімшік, майдалап туралған пияз, жұмыртқа, тұз, бұрыш қосыңыз. Массаны илеңіз, ұрып тастаңыз және тұшпараға бөліңіз. Оларды қайнаған суға қайнатыңыз, саңылаулы қасықпен алыңыз да, қаймақ, су, крахмал, тұз бен бұрыш қоспасын құйыңыз, бұқтырыңыз. Қызмет көрсету кезінде олар бұқтырылған тұздықты құйыңыз.