Наннан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, сүт - 250 г, ұн - 50 г, жұмыртқа - 2 дана., дәміне қарай тұз бен бұрыш. Нанды ыстық сүтке жібітіңіз. Араластыру кезінде ұн, жұмыртқа, тұз және бұрыш қосыңыз. Тұшпараны араластырыңыз және кесіңіз. Оларды тұзды суға пісіріңіз. Томат немесе қаймақ соусымен бірге ұсыныңыз. Қуырылған немесе қайнатылған етке гарнир ретінде пайдалануға болады. Шпик пен шұжық қосылған тұшпара Бидай наны - 200 г, шпик - 100 г, пияз - 1/2 дана, шұжық - 100 г, ұн - 50 г, жұмыртқа - 2 дана., ақжелкен, тұз. Нанды, шөптерді, шұжықты ұсақтап тураңыз. Беконды текшелерге кесіңіз, туралған пиязбен қуырыңыз. Ұнды жұмыртқамен бірге ұнтақтаңыз. Барлық өнімдерді біріктіріп, массасы ыдыс-аяқтың қабырғасынан артта қалатындай етіп илеңіз. Тұшпараға қасықпен кесіңіз, қайнаған тұзды суға батырыңыз, бетіне шыққанша пісіріңіз. Еріген сары маймен бірге қызмет етіңіз.