Ветчинамен толтырылған нан тұшпаралары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, сүт - 100 г, сары май - 40 г, жұмыртқа - 2 дана, ұн - 100 г, ветчина - 150 г, дәміне қарай тұз. Нанды сүтке жібітіңіз, ісінгеннен кейін сығыңыз. Жұмсартылған сары май, тұз, жұмыртқа, ұн қосып, илеп, массаны кішкене торттарға бөліңіз, оның ортасына жұмыртқа қосылған майдалап туралған ветчина салыңыз, тұшпараны шар тәрізді етіп жасаңыз. Тұзды сорпада немесе суда қайнатыңыз. Томат тұздығымен бірге қызмет етіңіз.