Тісбасар торт-сэндвич
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сары майды қажетті ұсақталған өнімдермен біріктіріп, май қоспаларын дайындаңыз. Қара бидай нанын қалыңдығы 1 см қабаттарға кесеміз. Біз қабаттарды бір-бірінің үстіне қойып, май қоспаларымен жабамыз. Сегменттерге кесіңіз, балық өнімдерімен, пістелермен және туралған шөптермен өңделген ірімшік шарларымен безендіріңіз. Неше порцияға арналған: 10. Қара бидай наны (1200 г), қызыл уылдырық (60 г), бекіре тұқымдас балық (100 г), қайнатылған бекіре (200 г), өңделген ірімшік (100 г), шөптер (23 г), пісте (80 г). Майшабақ майы үшін: сары май (100 г), майшабақ (300 г), жаңа піскен алма (150 г). Консервіленген балықтан жасалған май қоспасы үшін: сары май (100 г), майдағы сардиналар (консервіленген)(150 г), 1 жұмыртқаның сарысы (20 г), асханалық қыша (30 г). Жасыл май үшін: сары май (150 г), шөптер (55 г).