Балық котлеттері бар құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық сорпасы үшін: ұсақ балық - 150 г, пияз - 10 г, ақжелкен тамыры - 5 г, балдыркөк тамыры - 5 г, сәбіз - 5 г, тұз, котлеттер үшін: балық - 80 г, бидай наны - 25 г, кілегей - 30 г, жұмыртқа - 1/2 дана., сары май - 3 г, ұнтақталған қара бұрыш, тұз. Көксерке, ақ балық, шортан, алабұға, бурбот немесе басқа балықтардың етін ет тартқыштан 2-3 рет өткізіп, жұмыртқа, еріген сары май қосыңыз. қара бұршақ бұрышы, лавр жапырағы, май, тұз, ұнтақталған бұрыш, кілегей, ұсақталған крекер немесе ескірген, суға малынған және сығылған нан. Барлық массаны мұқият араластырыңыз, одан шарларды кесіңіз және оларды сорпаға қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде фрикаделькаларды табаққа салыңыз да, құлақпен жабыңыз.