Венгр тілінде уылдырығы бар құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Уылдырығы бар жаңа піскен балық - 200 г, ұн - 10 г, пияз - 20 г, сары май - 10 г, ұнтақталған қызыл бұрыш, қара бұрыш, 3% сірке суы - 5 г, лавр жапырағы, тұз. Тазартылған балықты уылдырықпен бірге кішкене бөліктерге бөліп, тұз себіңіз. Ұннан, үгітілген пияздан және ұнтақталған қызыл бұрыштан сары майға таңғышты дайындап, үстіне су құйып, аздап сірке суын, лавр жапырағын, қара бұрыш бұршағын қосып, қайнатыңыз, сосын дайындалған балықты салып, жұмсақ болғанша пісіріңіз.