Дон құлағы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Көксерке немесе басқа балықтар - 200 г, жаңа піскен қызанақ - 100 г, май - 10 г, шөптер, тұз, қара бұрыш бұршағы, лавр жапырағы. Тазартылған балықты ыдысқа салыңыз, үстіне су құйыңыз және отқа қойыңыз. Су қайнаған кезде, оған тілімдерге кесілген қызыл қызанақты батырыңыз. 5-7 минуттан кейін қызанақты алып тастаңыз, бөлек ыдыста езіңіз, қабығын алып тастаңыз, шырынын құлаққа құйыңыз, лавр жапырағы мен тұзды салыңыз. Пісірудің соңында құлаққа сары май қосыңыз.