Ростовтық құлақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сорпа (құлақ) - 400 г, көксерке - 95 г, картоп - 150 г, ақжелкен - 20 г, пияз - 25 г, қызанақ - 85 г, май - 10 г, лавр жапырағы, бұрыш, шөптер. Сүзілген балық сүйегінің сорпасына тілімдерге кесілген картопты, пиязды, ақжелкенді салып, 20-25 минут пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 10-15 минут бұрын көксерке филесін (1-2 дана) қайнаған сорпаға, ал бірнеше минуттан кейін қызанақ пен дәмдеуіштерді (лавр жапырағы, бұрыш) салыңыз. Пісірудің соңында құлаққа сары май қосыңыз.