Паста-балық уылдырығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тазартылған ірі майшабақтарды сүтті екі рет ауыстырып, 3 сағат бойы сүтке салып қойыңыз. Өңделген ірімшіктерді, қатты пісірілген жұмыртқаны және сары майды майшабақпен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. Майонез қосып, бәрін мұқият араластырыңыз. Қызмет көрсетер алдында майонезді үстіне құйып, шөптермен және қайнатылған жұмыртқа кесектерімен безендіріңіз. майшабақ (ірі) 1 дана. өңделген ірімшік 3 дана. (әрқайсысы 100 г.) сары май 100 г. майонез 200 г. сүт кем дегенде бір литр