Сахалин стиліндегі қызғылт лососьден жасалған кәуап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Балықты терісі жоқ филе етіп тураңыз, шайыңыз, қиғаш етіп тураңыз және 15-20 минут ішінде маринадтаңыз, содан кейін балық кесектерін туралған пиязбен қиыстырылған шашлыктарға салыңыз. Шашлыктағы шашлыктарды қамырға (қамырға) салып, бетінде алтын қоңыр қабық пайда болғанға дейін терең қуырыңыз, содан кейін оларды қуырғышқа салыңыз да, дайын болғанға дейін қосыңыз. Кәуаппен бірге жасыл пияз мен томат тұздығына қызмет етіңіз. Қамырды дайындау: суық сүтке немесе суға тұз, жұмыртқаның сарысы, аздап сары май, еленген бидай ұнын салып, жұқа қамыр илейміз, сосын қалың көбікке шайқалған жұмыртқаның ағын қосып, ақырын араластырамыз. . Балық -)00 г, ұн - 200 г, сүт - 200 г, жұмыртқа - 2 дана., пияз - 3 дана., өсімдік майы - 100 г, суаруға арналған май - 50 г, томат тұздығы - 100 г. Тұздық үшін: пияз - 100 г, 3% сірке суы - 50 г, ұсақталған бұрыш - 0,5 г, лимон - 1/2 дана., ақжелкен немесе аскөк - 50 г.