Теңізші стиліндегі тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Балық сорпасы - 800 г, ұн - 40 г, май - 100 г, сәбіз - 32 г, пияз - 34 г, ақжелкен - 19 г, томат пюресі - 320 г, анчоус - 100 г, ақ шарап - 100 г, ақ саңырауқұлақтар немесе шампиньондар - 100 г, пияз жиынтығы - 100 г Көкөністер жұмсақ болғанша жолақтарға кесілген тамырлар мен пиязды сары майға жіберіңіз. Содан кейін томат тұздығымен, шампиньон сорпасымен араластырыңыз және 15- 20 минут қайнатыңыз. Дайын тұздықты сүзіп алыңыз, көкөністерді сүртіңіз және туралған қайнатылған порчини саңырауқұлақтарын немесе шампиньондарды, сары майға сақталған пияз көшеттерін қосып, қайнатыңыз. Осыдан кейін тұздыққа шарап, езілген анчоус, май қосып, араластырыңыз. Тұздық буға пісірілген және қайнатылған балық тағамдарымен бірге беріледі.