Көкөністер қосылған қызанақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Томат тұздығы - 700 г, ақ шарап - 100 г, май - 120 г, сәбіз - 140 г, ақжелкен - 60 г, пияз - 140 г, бұрыш бұршағы - 2 г, лавр жапырағы - 0,5 г Сәбіз, ақжелкен мен пиязды кішкене текшелерге кесіңіз, шамамен 1-2 мм мөлшерінде және маймен құтқарыңыз. Ақ шарапты пассивті көкөністерге құйыңыз, лавр жапырағын, бұрыш бұршағын салыңыз және шарапты бастапқы көлемнің 2/3 бөлігінде қайнатыңыз. Қоспаны томат тұздығымен біріктіріп, 15-20 минут қайнатыңыз, сары маймен дәмдеңіз. Тұздыққа буға пісірілген және қайнатылған балық тағамдары, шаяндар, шаяндар мен шаяндар қосылады.