Тамыры бар тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл негізгі тұздық - 800 г, кілегейлі маргарин - 45 г, пияз - 50 г, пияз - 75 г, сәбіз - 100 г, ақжелкен мен балдыркөк - 30 г, репа - 40 г, шарап (Мадейра) - 100 г, консервіленген жасыл бұршақ - 30 г, консервіленген бұршақ дәндері - 30 г, лавр жапырағы - 0,2 г, бұрыш бұршағы - 0,5 г Пияз, сәбіз, репа, ақжелкен мен балдыркөкті тілімдерге немесе текшелерге кесіңіз және кілегейлі маргариннен құтқарыңыз, ыстық қызыл негізгі тұздықты, шарапты (Мадейра), бұрыш бұршағын, лавр жапырағын, тұзды қосып, баяу отта 15-20 минут қайнатыңыз. Пісірудің соңында кесектерге кесілген жасыл бұршақ пен бұршақ дәндерін салыңыз. Тұздықты шарапсыз дайындауға болады. Тұздық бұқтырылған етпен және басқа да тағамдармен бірге беріледі.