Тамыры бар тұздық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қызыл негізгі тұздық - 800 г, кілегейлі маргарин - 45 г, пияз - 50 г, пияз - 75 г, сәбіз - 100 г, ақжелкен мен балдыркөк - 30 г, репа - 40 г, шарап (Мадейра) - 100 г, консервіленген жасыл бұршақ - 30 г, консервіленген бұршақ дәндері - 30 г, лавр жапырағы - 0,2 г, бұрыш бұршағы - 0,5 г Пияз, сәбіз, репа, ақжелкен мен балдыркөкті тілімдерге немесе текшелерге кесіңіз және кілегейлі маргариннен құтқарыңыз, ыстық қызыл негізгі тұздықты, шарапты (Мадейра), бұрыш бұршағын, лавр жапырағын, тұзды қосып, баяу отта 15-20 минут қайнатыңыз. Пісірудің соңында кесектерге кесілген жасыл бұршақ пен бұршақ дәндерін салыңыз. Тұздықты шарапсыз дайындауға болады. Тұздық бұқтырылған етпен және басқа да тағамдармен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тамыры бар тұздық пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz