Қыша қосылған пияз тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қыша қосылған пияз тұздығы Қызыл негізгі тұздық - 800 г, кілегейлі маргарин - 45 г, май - 30 г, пияз - 300 г, ас қышасы - 25 г, "Оңтүстік" тұздығы - 50 г, бұрыш бұршағы 0,5 г, лавр жапырағы 0,2 г Майдалап туралған пиязға бұрыш бұршағын, лавр жапырағын, қызыл негізгі тұздықты, тұзды қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Осыдан кейін тұздықты үстел қышасы, "Оңтүстік" тұздығы және сары маймен дәмдеңіз. Дайын тұздықты қайнатуға болмайды, өйткені қыша дәндерге айналады. Тұздық ет кесектері мен котлеттерге, бұқтырылған тағамдарға, қуырылған шұжықтарға, шұжықтар мен шұжықтарға беріледі.