300 г пияз-шалқан,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 80 г сары май, 100 г үш пайыздық сірке суы, 100 г маринадталған саңырауқұлақтар, 0,5 г бұрыш, 0,5 г лавр жапырағы, 750 г қызыл тұздық, дәміне қарай тұз. Тазартылған және майдалап туралған пиязды маймен құтқарыңыз, сірке суын құйыңыз, маринадталған саңырауқұлақтарды, лавр жапырағын, бұрышты қосыңыз, жартысын буландырыңыз, қызыл тұздықпен араластырыңыз, жақсылап қайнатыңыз және тұз, бұрыш, лавр жапырағы, "Оңтүстік" тұздығы мен сары маймен дәмдеңіз. . Тұздықтың түсі қою қызыл, дәмі қышқыл, иісі пияз және маринадталған саңырауқұлақтар. Пісірілген және бұқтырылған ет, қайнатылған ірі аңмен бірге беріледі.