Ветчина қосылған саңырауқұлақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Барлық өнімдерді кесіңіз, тұз, қант, бұрыш, лимон шырыны қосылған қаймақпен дәмдеңіз. Салатты жасыл салат жапырақтарымен жабылған табаққа салыңыз, қызанақ раушанымен, жұмыртқа тілімдерімен безендіріңіз. Қанша порция үшін: 4. 200 г маринадталған, тұздалған немесе өз шырынында қайнатылған саңырауқұлақтар, 100 г ветчина, 5 - 6 қайнатылған картоп, 1 - 2 жаңа піскен немесе тұздалған қияр, 1 - 2 қызанақ, 1 пияз немесе 50 г жасыл пияз, 1 - 1 1/2 кесе қаймақ, ас сірке суы немесе лимон шырыны, тұз, қант, қыша, ұнтақталған қара бұрыш, аскөк, жасыл салат, 1 қатты пісірілген жұмыртқа.