Тауық етінен жасалған коктейль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті 300 г, қызанақ 1 дана, жұмыртқа 2 дана, балдыркөк 30 г, ананас, консервіленген 100 г, жасыл салат 100 г. майонез 30 г, қаймақ 100 г, қант 10 г, дәміне қарай бір лимон шырыны, бұрыш және тұз. Аршылған балдыркөк (тамыр) майдалап туралып, жұмсақ болғанша аздап тұздалған суға қайнатылып, сүзіледі. Балдыркөкті терісі мен сүйектерінен тазартылған және жұқа жолақтарға кесілген қайнатылған тауық етімен, майдалап туралған қызанақ пен ананаспен, туралған салат жапырақтарымен араластырыңыз. Майонезге қаймақ қосып, бұрыш, қант себіңіз, лимон шырынын қосып, оның компоненттерін бұзбай салатпен араластырыңыз. Майдалап туралған қайнатылған жұмыртқаға себіңіз, шарап стақандарын коктейльмен толтырыңыз және қызмет етер алдында мұзда салқындатыңыз.