Жұмыртқа майы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа 1 дана., ветчина, шұжық, ысталған ет 30, майонез 15, лимон шырыны 3, тұз.
Сипаттамасы а. Қатты пісірілген жұмыртқалар майдалап туралады, майдалап туралған ветчина, асу, ысталған ет қосылады, мұның бәрі шайқалған сары маймен немесе майонезбен біріктіріліп, лимон шырынын қосады. б. Қатты пісірілген жұмыртқалар шошқа майы (бекон), тұз және бұрышпен бірге ет тартқыштан өткізіледі. Алынған масса нанға жайылып, пиязға себіледі. Жұмыртқа 1 дана., шошқа майы (бекон) 30, ұнтақталған қара бұрыш, жасыл пияз 5, тұз. в. Қатты пісірілген жұмыртқалар майдалап туралған, майонезбен, майдалап туралған тұздалған саңырауқұлақтармен және туралған балдыркөк тамырымен біріктіріліп, бәрі араласады. Жұмыртқа 1 дана., балдыркөк (Тамыр) 5, тұздалған саңырауқұлақтар 5, майонез 15.