"Ижевский" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық немесе қоян 100, жаңа піскен немесе тұздалған қияр 30, жұмыртқа 1 дана., картоп 40, жасыл салат 10, майонез 20, қаймақ 10, "Южный" соусы 5, маринадталған саңырауқұлақтар 25, жасыл бұршақ 50, жасыл пияз 5, тұз.
Сипаттамасы Қайнатылған немесе қуырылған тауық еті немесе қоян еті кішкене текшелерге кесіледі. Қайнатылған картоп, маринадталған саңырауқұлақтар, қияр, қатты пісірілген жұмыртқа, жасыл пияз және салат жапырақтары да майдалап туралып, етпен біріктіріліп, тұздалған және бұрышталған. Салат қаймақ, майонез және "Оңтүстік" тұздығымен дәмделеді. Жасыл салат жапырақтарымен, шөптермен, жаңа піскен қызанақпен, жасыл бұршақпен және т.б. безендіріңіз.