Жұмыртқа мен эстрагон қосылған қызанақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қызанақ - 800 г, 2 жұмыртқа, өсімдік майы - 5 ас қасық, қыша - 1 шай қасық, жасыл салат - 2 түйір, лимон шырыны немесе сірке суы - 2 ас қасық, эстрагон көк, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Піскен, жаңа піскен қызанақты жуып, тілімдерге кесіңіз. Жасыл салатты суық су ағынының астында жақсылап шайыңыз. Бір шикі және бір қайнатылған сарысынан майонез жасап, онымен қызанақ пен туралған жасыл салатты дәмдеңіз. Салатты майдалап туралған эстрагонмен себіңіз және үстелге қызмет етіңіз.