Шалғам қосылған жасыл бұршақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ақ шалғам 200 г, қара шалғам 200 г, консервіленген жасыл бұршақ 200 г, жасыл пияз, ақжелкен мен аскөк, 3 ас қасық өсімдік майы, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Ақ және қара шалғамды аршып, ірі үккіштен өткізіңіз. Араластырыңыз, консервіленген жасыл бұршақты, майдалап туралған жасыл пияздың қауырсындарын және туралған ақжелкен мен аскөк қосыңыз. Салатты дәміне қарай өсімдік майы мен тұзбен дәмдеңіз. Қанша порцияға арналған: 4.