Ыстықкөл стилінде қуырылған бахтах
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бахтах - 150 г, ұн - 5 г, өсімдік майы - 20 г, пияз - 120 г, жаңа піскен қызанақ - 30 г, шалғам - 70 г, болгар бұрышы - 30 г, томат пюресі -10 г, асқабақ - 50 г, жасыл бұршақ - 20 г, шөптер - 6 г, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: қырғыз) Өңделген балық бөліктерге бөлінеді, ұнға пісіріледі және қуырылады. Ағартылған шалғамды пиязбен бірге қуырады, болгар бұрышын бөлек қуырады, белдеулеріне турайды. Көкөністер қуырылған қызанақпен біріктіріліп, балық олармен бірге безендіріледі. Гарнирді жасыл бұршақ, асқабақ, қызанақ және шөптермен де толықтыруға болады.