Томат тұздығында қуырылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті 120, шошқа майы 30, томат пастасы 50, жасыл бұршақ 30, крахмал 20, сорпа 20, соя соусы 5, арақ 10, жұмыртқа (Ақуыз) 1/4 дана., қант 5.
Сипаттамасы Артқы аяқтың немесе белдің қабығынан тазартылған етін тілімдерге бөліп, ақуыз бен крахмал қоспасында сулап, салқын сумен сұйылтады (1: 1), бозғылт қабық пайда болғанға дейін терең қуырады және бүктейді. Сонымен қатар, қызанақ пастасы, суық сумен сұйылтылған крахмал (1: 2), күйдірілген қант, дәмделмеген тауық сорпасы, соя соусы, арақтан тұратын алдын ала дайындалған қоспаны үздіксіз араластыра отырып, аз мөлшерде майы бар қатты қыздырылған табаға құйып, қоюланғанша қайнатыңыз. . Жасыл бұршақ пен қуырылған шошқа еті салынады, шайқалады, араластырылады, содан кейін еріген шошқа майы құйылады.