Бұршақ қосылған қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық 220
жасыл бұршақ 30
шошқа майы 30
жұмыртқа 1/4 дана.
крахмал 15
арақ 10
жасыл пияз 10.
жасыл бұршақ 30
шошқа майы 30
жұмыртқа 1/4 дана.
крахмал 15
арақ 10
жасыл пияз 10.
Сипаттамасы Жұқа жолақтарға кесілген тауық етінің филесі суық суда сұйылтылған крахмалмен (1: 1) араластырылған жұмыртқаның ақтығына малынған, ақшыл қабық пайда болғанша ыстық емес терең қуырылған және артқа лақтырылған. Майы аз, қатты қыздырылған табаға ұзындығы 2 см кесектерге кесілген жасыл бұршақ пен көк пиязды салып, арақ пен соя соусын құйып, табаны үздіксіз шайқап, барлығын қуырады. Филе салынады және жылытылады, шайқалады, содан кейін еріген шошқа майы немесе тауық майы құйылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бұршақ қосылған қуырылған тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық 220, жасыл бұршақ 30, шошқа майы 30, жұмыртқа 1/4 дана., крахмал 15, арақ 10, жасыл пияз 10.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz