Африка стиліндегі сорпа (Судан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Пияз 50
сары май 30
алма 50
"
Карри"
5
ұн 15
тауық сорпасы 250
жасыл бұршақ 100
кілегей (10%) 15
кілегей (33%) 150
бұрыш 0
05
тұз.
сары май 30
алма 50
"
Карри"
5
ұн 15
тауық сорпасы 250
жасыл бұршақ 100
кілегей (10%) 15
кілегей (33%) 150
бұрыш 0
05
тұз.
Сипаттамасы Жасыл бұршақ тауық сорпасында қайнатылады және електен сүртіледі, 25 г тазартылмаған күйде қалдырылады. Майдалап туралған пияз мөлдір болғанға дейін майға жіберіледі. Алма тазартылады, майдалап туралады және пиязбен бірге бұқтырылады, "Карри" ұнтағы қосылады және отта тағы 3-4 минут ұсталады. Ұнды құйыңыз, араластырыңыз және бұршақ пюресі қосылған сорпаны құйыңыз. 10 минут қайнатқаннан кейін тұз бен бұрыш қосып дәмдеңіз, тұтас жасыл бұршақ құйыңыз, кілегей құйыңыз және әр табаққа бір үйінді кілегей салып, қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Африка стиліндегі сорпа (Судан) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся Пияз 50, сары май 30, алма 50, "Карри" 5, ұн 15, тауық сорпасы 250, жасыл бұршақ 100, кілегей (10%) 15, кілегей (33%) 150, бұрыш 0,05, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

