Африка стиліндегі сорпа (Судан)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер Пияз 50, сары май 30, алма 50, "Карри" 5, ұн 15, тауық сорпасы 250, жасыл бұршақ 100, кілегей (10%) 15, кілегей (33%) 150, бұрыш 0,05, тұз.
Сипаттамасы Жасыл бұршақ тауық сорпасында қайнатылады және електен сүртіледі, 25 г тазартылмаған күйде қалдырылады. Майдалап туралған пияз мөлдір болғанға дейін майға жіберіледі. Алма тазартылады, майдалап туралады және пиязбен бірге бұқтырылады, "Карри" ұнтағы қосылады және отта тағы 3-4 минут ұсталады. Ұнды құйыңыз, араластырыңыз және бұршақ пюресі қосылған сорпаны құйыңыз. 10 минут қайнатқаннан кейін тұз бен бұрыш қосып дәмдеңіз, тұтас жасыл бұршақ құйыңыз, кілегей құйыңыз және әр табаққа бір үйінді кілегей салып, қызмет етіңіз.