Швейцариялық қуырылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Картоп 200
ысталған бекон 50
кілегей 30
сүт 30
мускат жаңғағы
тұз.
ысталған бекон 50
кілегей 30
сүт 30
мускат жаңғағы
тұз.
Сипаттамасы "Формада" пісірілген картоп салқындатылады, қабығынан тазартылады, үккіште сабанмен қырылады. Кішкене кесектерге кесілген шошқа майы (бекон) баяу отта ерітіледі. Картопты табаға құйып, шошқа майымен жақсылап араластырады, тұз бен мускат жаңғағымен дәмдейді, сүт пен кілегей құйып, қайтадан араластырады да, табаны ыдыспен жабады. 15 минуттан кейін табаның ішіндегісін алтын қыртысы бар ыдысқа жоғары қарай аударыңыз. Қуыруды жұмыртқаның үстіне құйып, үгітілген ірімшік себуге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Швейцариялық қуырылған картоп пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 15 мин. Из продуктов вам понадобятся Картоп 200, ысталған бекон 50, кілегей 30, сүт 30, мускат жаңғағы, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz