Қаймақ тұздығында саңырауқұлақтармен пісірілген картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Картоп 110
ақ саңырауқұлақтар 100
пияз 20
еріген сары май 15
гидрогир 15
тұздық 100
үгітілген ірімшік 5
сары май 5
тұз.
ақ саңырауқұлақтар 100
пияз 20
еріген сары май 15
гидрогир 15
тұздық 100
үгітілген ірімшік 5
сары май 5
тұз.
Сипаттамасы Картопты текшелерге турап, тұзды суға қайнатады да, маймен майланған ыдысқа салады. Жаңа саңырауқұлақтар мен майдалап туралған пиязды қуырады, қаймақ тұздығымен араластырады, картопты осы массаға құйып, үгітілген ірімшікке себеді, маймен себеді және пісіреді. Қызмет көрсету кезінде маймен суарылады және шөптерге себіледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қаймақ тұздығында саңырауқұлақтармен пісірілген картоп пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Картоп 110, ақ саңырауқұлақтар 100, пияз 20, еріген сары май 15, гидрогир 15, тұздық 100, үгітілген ірімшік 5, сары май 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz