Ет немесе бауыр қосылған картоп ау гратині
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп 245, жұмыртқа 1/4 дана., тартылған ет 100, кілегейлі маргарин 10, крекер 5, сары май 10 немесе тұздық 75, тұз.
Сипаттамасы Қайнатылған картоп қуырылады, жұмыртқа, май, тұз қосылады және араластырылады, бұл картоп массасының жартысы майланған және нан үгіндісі себілген пісіру парағына қойылады, үстіне тартылған ет немесе бауыр қойылады, ал қалған бөлігі үстіне қойылады. нан үгіндісіне себіңіз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде оны турап, үстіне май немесе тұздық құяды.