Орыс тіліндегі макарон өнімдері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Макарон 60, жұмыртқа 1/4 дана., кілегейлі маргарин 10, тартылған ет 100, крекер 5, сары май 10, тұз.
Сипаттамасы Макарон тұзды суға қайнатылады, салқындатылады және май мен шикі жұмыртқамен дәмделеді, бұл массаның жартысы майланған және нан үгіндісі себілген пісіру парағына қойылады, үстіне тартылған ет немесе бауыр қойылады, ал қалған массасы үстіне қойылады. нан үгіндісіне себіңіз, маймен себіңіз және пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде оларды турап, маймен жағады.