Алмасы бар Шарлотта
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Алма 430, бидай наны 300, сүт 400, жұмыртқа 2 дана., қант 90, даршын 5, маргарин, май 30, крекер 10.
Сипаттамасы Бидай нанының тілімдері (Қыртысы жоқ) жұмыртқа-сүт қоспасына малынған, ісінген тілімдері маймен майланған және нан үгіндісіне себілген пісіру парағына қатар-қатар жайылады. Алмаларды қабығынан аршып, өзегін алып тастағаннан кейін тілімдерге бөліп, ұнтақталған даршынмен араластырылған қантқа себеді, нанның үстіне қабат етіп қояды, ал алманың үстіне екінші қабат етіп нан тілімдерін салады. бір жағы жұмыртқа-сүт қоспасына малынған, құрғақ жағы жоғары. Сары маймен себіңіз және пеште пісіріңіз. Ыстық шарлотты қант ұнтағына себеді, салқындатады және бөліктерге бөледі. Өрік, таңқурай немесе құлпынай сиропының астында беріледі. Сиропты бөлек беруге болады.