Шошқа еті қосылған Калаладика (Кәстрөл)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Картоп 150
тұздалған немесе жаңа майшабақ 20
шошқа еті 20
пияз 20
жұмыртқа 1/5 дана.
ұн 3
сүт 25
май 5
тұз.
тұздалған немесе жаңа майшабақ 20
шошқа еті 20
пияз 20
жұмыртқа 1/5 дана.
ұн 3
сүт 25
май 5
тұз.
Сипаттамасы Жаңа піскен немесе тұздалған майшабақ филесі кесектерге кесіледі. Шикі картоп кесектерін пісіру парағына қабат етіп салып, майшабақ тілімдері мен туралған пиязды себіңіз, үстіне картоптың тағы бір қабатын және майлы шошқа етінің қабатын салыңыз. Пиязға себіңіз, картоп қабатымен жабыңыз, маймен құйыңыз және пісіріңіз. Дайын тағам ұн, тұз және сүт қосылған жұмыртқалардың үстіне құйылады, содан кейін қайтадан пісіріледі. Ыстық күйінде беріледі, бөліктерге бөлінеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шошқа еті қосылған Калаладика (Кәстрөл) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Картоп 150, тұздалған немесе жаңа майшабақ 20, шошқа еті 20, пияз 20, жұмыртқа 1/5 дана., ұн 3, сүт 25, май 5, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

