Завю пудиньш (Треска кәстрөлі)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ыстық ысталған треска (Филе) 75, бидай наны 20, сүт 15, жұмыртқа 0,5 дана., пияз 25, ас маргарині 10, крекер 5, үгітілген ірімшік 5, қаймақ тұздығы 100, мускат жаңғағы, бұрыш, картоп 100, жасыл бұршақ 50, тұз.
Сипаттамасы Балық филесі ет тартқыштан сүтке малынған ақ нанмен және қуырылған пиязбен бірге өтеді, шикі жұмыртқа, тұз, бұрыш қосылады, масса иленеді, майланған пісірме табаққа қабат-қабат жайылады, ірімшік немесе нан үгіндісі себіліп, пісіріледі. . Қызмет көрсету кезінде оларды бөліктерге бөліп, мускат жаңғағы қосылған қаймақ тұздығымен құяды. Гарнирге - бұршақ қосылған картоп.