Завю пудиньш (Треска кәстрөлі)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ыстық ысталған треска (Филе) 75
бидай наны 20
сүт 15
жұмыртқа 0
5 дана.
пияз 25
ас маргарині 10
крекер 5
үгітілген ірімшік 5
қаймақ тұздығы 100
мускат жаңғағы
бұрыш
картоп 100
жасыл бұршақ 50
тұз.
бидай наны 20
сүт 15
жұмыртқа 0
5 дана.
пияз 25
ас маргарині 10
крекер 5
үгітілген ірімшік 5
қаймақ тұздығы 100
мускат жаңғағы
бұрыш
картоп 100
жасыл бұршақ 50
тұз.
Сипаттамасы Балық филесі ет тартқыштан сүтке малынған ақ нанмен және қуырылған пиязбен бірге өтеді, шикі жұмыртқа, тұз, бұрыш қосылады, масса иленеді, майланған пісірме табаққа қабат-қабат жайылады, ірімшік немесе нан үгіндісі себіліп, пісіріледі. . Қызмет көрсету кезінде оларды бөліктерге бөліп, мускат жаңғағы қосылған қаймақ тұздығымен құяды. Гарнирге - бұршақ қосылған картоп.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Завю пудиньш (Треска кәстрөлі) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ыстық ысталған треска (Филе) 75, бидай наны 20, сүт 15, жұмыртқа 0,5 дана., пияз 25, ас маргарині 10, крекер 5, үгітілген ірімшік 5, қаймақ тұздығы 100, мускат жаңғағы, бұрыш, картоп 100, жасыл бұршақ 50, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz