Шницель "Буташтек"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер Шошқа еті (бел) 170, жұмыртқа 1/2 дана., ұн 5, май 10, гарнир 100, шөптер 5, томат тұздығы 50.
Сипаттамасы Шошқа етін бір порцияға бір бөлікке бөліп, ұрып-соғып, тұздайды, бұрыштайды, ұнға пісіреді және дайын болғанға дейін қуырады. Жұмыртқаны кеседе ұрып, сірке суы, тұз және лавр қосылған қайнаған суға мұқият құйып, 4 минут қайнатады. Дайын шницельдерді "Тұшпара-семель" гарнирі бар табаққа салып, үстіне қайнатылған жұмыртқа салып, шөптерге себеді. Томат тұздығы бөлек беріледі.