Шницель "Буташтек"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Шошқа еті (бел) 170
жұмыртқа 1/2 дана.
ұн 5
май 10
гарнир 100
шөптер 5
томат тұздығы 50.
жұмыртқа 1/2 дана.
ұн 5
май 10
гарнир 100
шөптер 5
томат тұздығы 50.
Сипаттамасы Шошқа етін бір порцияға бір бөлікке бөліп, ұрып-соғып, тұздайды, бұрыштайды, ұнға пісіреді және дайын болғанға дейін қуырады. Жұмыртқаны кеседе ұрып, сірке суы, тұз және лавр қосылған қайнаған суға мұқият құйып, 4 минут қайнатады. Дайын шницельдерді "Тұшпара-семель" гарнирі бар табаққа салып, үстіне қайнатылған жұмыртқа салып, шөптерге себеді. Томат тұздығы бөлек беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шницель "Буташтек" пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 4 мин. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті (бел) 170, жұмыртқа 1/2 дана., ұн 5, май 10, гарнир 100, шөптер 5, томат тұздығы 50.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz