Бретон тіліндегі аралық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Сиыр еті 180, зәйтүн майы 10, пияз 15, сары май 10, ақжелкен 5, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің бір бөлігін аздап ұрып, тұз, бұрышпен ысқылап, үстіне зәйтүн майын құйып, табаққа 30 минутқа қояды. Содан кейін ол екі жағынан сары маймен қызарғанша қуырылады, бірақ ет іші сәл шикі болып қалады. Сонымен бірге сары майды пияз, ақжелкен және ұнтақталған қара бұрышпен араластырыңыз. Алынған жасыл май ыдыстың түбін жауып, үстіне энтрекот салып, табақпен жауып, ыдысты су моншасына 5-10 минутқа қояды. Қызмет көрсету кезінде ет шырынын құйып, картоп пюресі жағымен безендіріңіз.